Header Cupra Fermentor

CUPRA BORN. 100% ELECTRIC.

IMPULSUL UNEI NOI GENERAȚII

Noul CUPRA Born a fost dezvoltat pentru a combina energia sportivă cu spiritul de învingător.

PREȚ SPECIAL PRIN RABLA PLUS

26.959 €, TVA INCLUS

OFERTA INCLUDE:
Reducere RABLA PLUS:
(în care sunt incluse prima Rabla Plus + 2x Prima Casare + 2x ECO Bonus)
Discount acțiune comercială: 5000€ (TVA inclus)

Livrare din STOC

Solicită oferta CUPRA Imagine frontala Cupra Born
PARAMETRI RULARE*
imagine sunet db Cupra Born
Zgomot:
64 dB
imagine autonomie Cupra Born
Autonomie electrică combinată:
421 KM
imagine viteza maxima Cupra Born
Viteză max:
160 km/h

Design, care emoționează

CREAT PENTRU A TE DUCE MAI DEPARTE

Modelat cu pricepere pentru cei care caută emoții. O viziune îndrăzneață care include o siluetă suplă și linii sportive.

Spectacol de lumini. O ceremonie luminoasă la deschiderea autoturismului conferă un stil dinamic și o primire călduroasă.

Jante Aero de 20" (opționale). Jantele complet aerodinamice Aero sunt disponibile în culorile: cupru și negru.

Forma:
Hatchback
Număr Uși:
4
Număr Locuri:
5

UN NOU MOD DE A EXPERIMENTA MOBILITATEA ELECTRICĂ

Sustenabilitate dinamică de neegalat, combinată cu inovații extraordinare.
Fă cunoștință cu primul model CUPRA complet electric.
Imagine dorsala Cupra Born
MOTORIZARE ȘI TIP TRACȚIUNE*
imagine combustibil Cupra Born
Combustibil:
Electric
imagine putere utila Cupra Born
Putere utilă maximă
(motoare electrice):
150 kW (204 CP)
imagine tractiune Cupra Born
Tracțiune:
Tractiune Spate
imagine cutie de viteze Cupra Born
Cutia de viteze:
Automată
Interior Cupra Fermentor

Tehnologie de ultimă oră

SPORTIVITATE ATÂT LA EXTERIOR CÂT ȘI LA INTERIOR

Conectivitatea este punctul central. Descoperă o experiență de condus confortabilă, cu cele mai moderne funcții digitale.

Scaune sport. Scaunele DINAMICA® (opțional) folosesc materiale reciclate, de înaltă calitate, pentru a oferi confort și sportivitate.

Condus mai inteligent și rămâi mereu conectat la CUPRA Born prin serviciile online CUPRA CONNECT 4.0: control de la distanță, muzică și navigație online.

Consum electric mixt:

15,5 kWh/100km

SOLICITĂ OFERTA CUPRA BORN


  Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Porsche România SRL prin intermediul partenerilor în vederea prezentării ofertei CUPRA prin următoarele canale:
 e-mail     telefon (apelare operator uman și/sau sistem automat de apelare)
Vom stoca doar email-ul și/sau telefonul conform canalului de comunicare ales. Datele vor fi prelucrate în conformitate cu politica de protecție a datelor disponibilă aici.
Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și implicit imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei.
 Declar că am peste 18 ani.
Nu putem înainta o ofertă către persoane minore.
 Sunt de acord ca datele completate (nume, prenume și adresa de email) să fie prelucrate și colectate în conformitate cu politica de protecție a datelor disponibilă aici. de către Porsche România, prin intermediul agenției, în vederea abonării la newsletterul CUPRA.
Pentru finalizarea abonării veți primi un email de confirmare pe adresa de email furnizată.
Drepturile dvs. și modalitatea de a interveni asupra datelor stocate în baza de date Porsche România
Prin intermediul canalelor de comunicare selectate în cadrul formularului veți putea solicita informații privind datele stocate în baza de date Porsche România. Aveți dreptul la informare și accesare a datelor și totodată, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a solicita ștergerea datelor, dreptul de a vă retrage consimțământul, dreptul la contestare, dreptul la corectare a datelor. Toate aceste drepturi pot fii exercitate printr-o cerere scrisă pe email la adresa protectiadatelor@porsche.ro

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. Datele tehnice fac referire la modelul CUPRA Born 58 kwh. Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor condiții, fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31.10.2023. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare și ecobonusurilor pentru modelul CUPRA Born 58 kwh. Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Ofertă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Modalitatea de calcul a contravalorii reducerilor aplicate conform Programelor Rabla/Rabla Plus 2023 și condițiile de eligibilitate sunt menționate aici (link https://www.afm.ro/vehicule_electrice.php.